Погляд з Калічанки – 11: Навіщо Яценюку приміщення на Соборній площі?

Цими вихідними гучно «відгриміло» (за кількістю посадовців та нардепів, їх голослівних та пустих промов) день міста Чернівці. З усією помпезністю відкривалися пам’ятники, адмінбудівлі, створювали нову поліцію та «закривали» сізо.

Включила телевізор і по одному із центральних каналів «наш» Яценюк проглаголив – закриваємо сізо в центрі міста. У мене одразу виник ряд запитань: кому попало в око приміщення в історичному центрі міста, роки-рокенні існувало, а тут вже стало не потрібне, невже нова поліцію настільки бути продитіяти злочинності і вона викоріниться, що вже слідчий ізолятор буде не потрібний. Маю великі сумніви.

 

В установі не тільки утримуються ув’язнені, але і проводяться важливіші справи — слідчі дії. За словами посадовців – ув’язнених вивести, заклад – законсервувати, що з ними робити далі «поки» не знають.

Вже є приміщення де будуть проводитися слідчі дії?  Нема. А коли будуть будувати??? Коли буде складено проектно-кошторисна документація, виділиться земельна ділянка і головне де взяти гроші на будівництво? На жаль запитань більше ніж відповідей.

А чому керманичам не прийшла в голову думка винести за межі міста тубдиспансер. Як на мене він значно більше шкоди приносить, зважаючи на те, що пацієнти – інфіковані люди і захворювання передається повітряно-крапельним шляхом. От над чим потрібно думати, які проблеми потрібно вирішувати першочергово.

Але їм «на верху» краще знати, звідки мені бідній дівчині з Калічанки знати, що в тих «мудрих головах» високопосадовців. Куди працевлаштувати тих працівників, де буде проводитися досудове розслідування???

Але ж вони далекоглядні, сьогодні — прем’єр,  а завтра — бізнесмен. І головне вигоду взяти сьогодні – закрити сізо і прихватити приміщення. А все інше потім якось без нього розгребуть.

 А може нове сізо збудують на Калічанці???

 Ще за радянських часів був вислів «ламать не строить».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте