Погляд з Калічанки – 10: Наталія Якимчук таки стала єдиним кандидатом від коаліції «Народного фронту», Блоку Петра Порошенка «Солідарність» та «УДАРу»

Більше місяця Чернівцями ширилися надзвичайно пізнавальні чутки про «плідну» і дуже непросту співпрацю між партійцями. Билися і чубилися за кращі місця під сонцем, тобто в списках. На минулому тижні чернівецькій ЗМІ нарешті повідомили, що майбутніх здобувачів депутатських мандатів таки розділили по округам. Після цього залишилося багато ображених та невдоволених, але караван пішов, а пси лишилися гавкати.

В минулу неділю відбулося затвердження остаточного списку кандидатів до міської ради від коаліції демократичних сил, яке пройшло «в спокійній та дружній атмосфері». Хто не вірить, то може переглянути відео на Чернівецькому промені – повний відеозапис.

А далі почалося найвеселіше… Висування кандидата на мерську посаду. Олексій Каспрук довго тримав паузу, нагнітав інтригу, крутив носом і… таки не ризикнув балотуватися від коаліції демократичних сил.
 

Чому так знає тільки він, його радниця Ірина Ігорівна та «солодка парочка» Миколи Федорука і Максима Бурбака. Дуже може бути, що і сам Олексій Павлович відчув свою відповідальність перед партнерами по коаліції та вирішив їх не підставляти. Адже забагато давав обіцянок, багато із них за півтора роки мерства так і не виконав. А виборці ставляться критично до кандидатів, які приходять до них із порожніми руками.

Отож, в Олексія Каспрука вистачило чоловічої мужності та політичної мудрості зробити правильний вчинок.

А поки чоловіки вчаться маневрувати – жінки нарешті отримують вагомі шанси почати справжні зміни у нашому місті. Наталія Якимчук достатньо амбіційна, вперта та головне рейтингова кандидатка, щоб Чернівці мали справжнього міського голову.

Скажу за себе та Калічанку – ми підемо голосувати і оберемо достойну. А ВИ?

2 коментарі

Елена Огородова
Дьявол кроется в деталях. Вы забыли уточнить: «чия вона жінка?»)))) Та які в неї ще є принади, окрім того, що вона жінка?)))
Євген Токарюк
хіба що в 2-му турі проти секретаря.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте