Погляд з Калічанки – 8: До чого тут Федорук та при чому Сеничак?

Не перестає дивувати новими гранями аналітичного таланту та передбачення невгамонний Петро Кобевко. Див. наприклад,  http://www.chas.cv.ua/27088-hto-pretenduye-na-krslo-mera-chernvcv.html

Пан Петро ніколи просто так нічого не писав. Якщо він особисто взявся за перо, то це щось та значить.

Але у мене та у моїх сусідів з Калічанки зміст написаного в окремих місцях викликає підозри та запитання, особливо з огляду на те, що скоро вибори, як передбачливо  підмітив пан Петро, всівшись на улюбленого коника «про хрунів».

Шось дуже він демонстративно нехтує Миколою Федоруком. Ця його дивна фраза «Але чи не остогид вічний мер Чернівцям?” із численними крапками на кінці — просто піпець, даруйте! Хіба сам Петро не користувався благами непомітно тривалого правління Миколи Трохимовича, отримуючи перед всіма виборами, починаючи із 1995 року, папір на дурняк та інші преференції “застою”? Мав би фацу чи що. Чи, можливо, отримав команду “фас”?

Інше. Злиття всіх партій у одну (якщо, звісно, домовляться про це у Києві) скоріш призведе до падіння всіх рейтингів негайно й БПП насамперед. Вони  помножаться на “0” Народного фронту. Ніяка Самопоміч не переможе, бо прославилися вони перед ОДА під проводом Забродського і тепер доводять, що їх там не було. Галицький проект, який тріумфально провалиться на Буковині. Переможе Юля.

І, нарешті, останнє. Ну дуже підозріло оспівується Сеничак як ймовірне майбутнє Чернівців. Ну, дуже! Аж до непристойності. У нас на Калічанці він має свої стійкі 7 голосів ще із 2006 року, коли пересував квіти перед ратушею та вишивав хрестиком по тєлєвізорі. Ну, а Сідляра згадано скоріш за все, щоб притулитися до його слави останніх днів. Слава мине, а сам директор добре розуміє, що вибори йому особисто не цікаві.

Не звідсе чекати змін.

Крім того, ви ж, пане Петро, розумієте, що Карімова — це не команда. Це просто діагноз такий.

Тому з рештою ваших спостережень можна погодитися. Поки що.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте