Погляд з Калічанки – 7: Макс наказав перевести на Куліша

Дорогі друзі! Вібачте, одлучалася з Калічанки на болгарське море, бо потім буде не до цього.

Тим часом найбільш нетерплячий Юра Чорней передрукував всі інтернет-плітки щодо ніби майбутнього тріумфального об’єднання БПП та НФ. (http://buknews.com.ua/page/blok-petra-poroshenka-i-narodnyi-front-domovylysia-pro-tsilkovyte-obiednannia-ag-do-stvorennia-iedynoi-fraktsii-u-verkhovnii-radi-zmi.html). Він сумлінно навів навіть роздуми «чернівецького політолога» пана Шморгуна із порадою «нікому з нормальних людей туди не йти». (http://buknews.com.ua/page/bukovynskyi-politoloh-prokomentuvav-zlyttia-bpp-i-nf-nova-solidarnist-tse-sdpu-o-ndp-nasha-ukraina-pohirshe-partii-rehioniv.html).

Але Мишко Шморгун поки що знову попав пальцем у небо. Бо не порадився із Карімовою, яка все зна. Хоча установчий з’їзд формату Солідарність-УДАР, який мав відбутися 27 серпня, таки відмінили. Це сигнал про найвище напруження політичних торгів у столиці.

Я ж пішла вештатися містом. Біля ОДА зранку не на жарт здивулася. Буцім повернулися буремні майданні часи. На Тралці кучкувалися «тітушки»! Бігали Забродський з мікрофоном та Жижиян без нічого. Було багацько дівчат у футболках, які тримали плакати із двозначними гаслами про люстрацію/кастрацію та вирубку лісів. Ну, Кобевко, канєшно. Збуджений та сердитий. З чого б це воно? Може того, що галицька САМОПОМІЧ відкрила списки, а в них лише люди Чинуша, Продана та Бурбаків? Ну, не знаю.

Вийшов переляканий Фищук. Щось говорив у мегафон. А я прислухалася до того, що базікали у натовпі. «Макс велів перевести все на Куліша» шепотіли один одному якійсь молодики.

Але не переводилося ніяк.

Оце союзнички — подумалося. Й ворогів не треба.

Тим часом прийняли якусь наївну «резолюцію мітингу-попередження». Цитую — Ваша бездіяльність, Олександре Георгійовичу, призвела до повної зупинки переробки лісу і розвитку місцевих виробництв.

Хіба лише переробки лісу? Але цікава форма – мітинг-попередження! А головне цілком нова. До мікрофону рвався Терновецький. Хотів «перевести на Куліша» аж свербіло йому. Може й аванс взяв. Але від імені учасників “мітингу-попередження” резолюцію мужньо та негайно підписали голова ГО «Патріотична Громада Буковини» Жижиян та голова ГО «Майдан — 3» Забродський.

Обережно підмахнула і я, Наталка Люта. Чисто від себе. Бо не згідна.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте