ПОГЛЯД З КАЛІЧАНКИ – 6. ЗОЗУЛІ ФЕДОРУКОВОГО ГНІЗДА НЕ ЛІТАТИМУТЬ НАД БПП

Допоки Карімова тимчасово примовкла, так і не зрозумівши про що це я і з того розкидавши слину по всім їй відомим сайтам для в’їдливих домогосподарок, швиденько глянемо, що у нас діється далі.

Як і очікувалося, «фронтовики», а точніше те, що від них залишилося в ході Сєніних «реформ», шукають можливості хоча б як — небудь залізти до місцевих рад. Не дивлячись на спеку, до Чернівців злетілися практично всі буковинські нардепи – дикі та свійські. Вони посилено «трут» між собою питання, які їх тривожать. В пятницю після сесії, кажуть, декілька з них, прихопивши Куліша та того вусатенького сільського чоловічка, який вважає себе губернатором, до пізньої ночі домовлялися. «Народний фронт» в наслідок виняткової зайнятості «реформами», на місцеві вибори не йде. Нема як. Хоча насправді причина цього в тому, що рейтингу яценюкової команди взагалі не видно над поверхнею суші. А тут, на Буковині, його ледь тримає лише Курко, з якого вже спадають штани, тримаючись лише на краватці. Тому кимось у Києві настирливо проштовхується ідеї «широкої коаліції» на місцевому рівні. Мовляв, широким фронтом, вперед до перемоги, організовано, разом із БПП та УДАРом випадемо до місцевих рад із федорукового гнізда, поки він не заперечує! Уже й Петро Дмитрович Кобевко («людина з бездоганною репутацією», родич героїні свого ж опусу у власній газеті) благословив цю справу своїм не дуже впевненим зойком  http://www.chas.cv.ua/26818-ptashenyata-gnzda-fedorukovogo.html

Фронтовики, як вправні зозулі, завжди розкладали яйця у різні кошики. Як Карімова слину по сайтах.

А першим нехай випаде з гнізда сам Олексій Павлович Каспрук, якого висуватиме на мера…. БПП «Солідарність»! І ніяких там Сеничаків, Кушнериків тощо! А тим більше Якимчучок!

Виглянувши із свого калічанського вікна на живописну панораму вагонного депо, сповнену ледь помітними фаллічними образами, зазначу – а от це навряд чи. Дулю з маком його висунуть молоді та амбітні «порошенківці»! Арсеній Яценюк взявся за реформи. Максим Бурбак за контрабанду, а Каспрук  хай береться за голову. Краще дивитися по тєлєку молоде та гарне жіноче обличчя, ніж щоденно набундючене з незрозумілих причин цієї невдалої “федорукової пташки”!

Партія фронтовиків — “реформаторів” хоче демонстративно пожертвувати своїм політичним майбуттям заради врятування України. Будь ласка! То чому ж Каспруку не пожертвувати старим обдертим федоруковим гніздом, просто стрибнувши з нього в бік?

1 коментар

Михайло Шморгун
Уж краще Каспрук ніж Ваші
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте