Погляд з Калічанки-3: Міша Шморгун не хоче “жити по-новому”

“Машина сина прокурора Чернівецької області Якимчука перекрила рух транспорту на Руській 1б. Люди злі, хочуть побачити власника і висказати своє ставлення. «Живемо по-новому»... – натхненно написав такий собі Міша Шморгун у своєму, так сказать, блозі, нервово додавши фото.

Новину підозріло негайно передрукував правофлаговий рупор наших медіа “Молодий буковинець”. molbuk.ua/chernovtsy_news/96228-u-chernivcyakh-mersedes-syna-prokurora-perekryv-rukh-transportu-na-ruskiy-bloger.html

Та не такий вже він й молодий!

А я, проста калічанська дівчина середніх політологічних здібностей, спробую розібратися з цим.

Пан Шморгун, якого всі чомусь називають блогером та громадським діячем, жодного стосунку до громадської діяльності не має. Бо його там, на ниві громадської звитяги, ніхто просто не бачив. І я також. Крім того, якщо під блогерством розуміти періодичне друкування маячні із претензіями на сенсацію у Фейсбуці, то і тут не дуже. Тому ми будемо називати його просто Міша. Чи краще Мишко.

Так от. Наразі, як стало цілком зрозуміло, він за невеличку, очевидно, платню, почав чемно обслуговувати інтереси групи політичних небіжчиків з гурту “Народний контроль” на чолі якого пнеться невдаха — губернатор буремних, але, на щастя, нетривалих часів радництва та майданства Юрія Івашина. Туди, як у сіни гуцульської хати, набилося трохи люду із таким самим статусом – гнані та голодні: пара журналістів-дилетантів, яких не поновлять на роботі навіть за рішенням Гаагського суду, сумнозвісна співачка з ОДА з власним фортепіано та нотою “ля” на тонких губах, троє колишніх патріотів у вишиванках на чолі із тим же незламним Івашиним, якому цього разу обов’язково наб'ють пику, та декілька просто дурнів. Рейтинг гурту, як показують його перші й обережні дослідження, ледь сягає 1 (одного) відсотку.

 

Тому розрахунок хлопчиків та дівчаток простий – добитися свого віртуозною та нахабною брехнею.

Для цього й знайшли Шморгуна. Він погодився. Скоріш за все не хоче жити по-новому, бо йому платять за старі, як Івашин, справи. Авто виявилося не те, Мишко вибачився, але від того сумно, а не весело…

Колись уже був народний контроль. На роботу туди направляли тих, хто вже ні на що інше був не здатен.

2 коментарі

Юля Задорожняк
Тільки сильна і мудра людина може публічно визнати свою неправоту. Михайло так зробив.
Михайло Шморгун
Хороша стаття. Дякую!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте