Погляд з Калічанки-2: Не все гаразд у Маленькому Парижі!

Знову вийшовши вчора на подвір’я свого калічанського обійстя, під впливом чергових політологічних роздумів легендарного «бомбонника» та борця з режимом Петра Кобевка, дійшла висновків, якими хочу щедро поділитися із земляками.

Петро Дмитрович й цього разу всіх обдурює. Див. www.chas.cv.ua/26627-peredviborcha-shahvnicya-kaspruk-pd-prikrittyam-fedoruka-kryeyevoyi.html

На Калічанці мені не дадуть збрехати, що Каспрук нічого й нікого не уособлює, а Карімова ніколи нікого не приводила до перемоги. Ви чуєте – нікого й ніколи! Навіть навпаки. Може збігати за пляшкою, з кимось посваритися, кудись влізти, звідки потім важко вилізти. Ніякий «міський корабель» нікуди вона не веде, бо навіть не знає, де він пришвартований. Вона лише щось символізує. Як Долорес Ібарурі в президіях конгресів Комінтерну не існуючу компартію Іспанії. А Каспрук її слухає лише тому, що йому ліньки щось робити самому. Навіть приходити на роботу. Хоча б на 10-00.

Тепер щодо Кушнірика. Не того, що злапали в університеті із «штукою» баксів, а іншого, якого ще лише ловлять. Дуже у нього великі проблеми. По-перше, жодна партія поки що не обіцяє його кудись висунути. Хіба Федорук йому подарує якусь свою «партію колишніх нечернівчан», але чи воно йому треба? Тому якщо Федорук (хоча всі справи в Чернівцях він вже давно закінчив, нецікаво вже тут йому, і ви це добре, Петре Дмитровичу, знаєте, як ніхто) і піде на вибори, то Льошу на цей час Бурбаки відправлять «за границю, в командіровку», щоб не плутався під ногами. Нехай плутається у довгій спідниці Карімовою десь подалі звідси. По-друге, у Кушнірика поганенько вийшло із грішми на водоканал по європейському гранту. Не зрозуміли його депутати й не дали невідомо кому і за що більш ніж 8 мільйонів грошей громади. Хоча їм добре відомо і кому, і за що. Тому й не дають.

А Вєталька Михайлішин сам голоси віддасть. От побачите! Але не тому, на кого всі думають. Він все занесе у «Сорбонну» до Толіка, а той буде роздавати голоси Михайлішина пропорційно всім, хто отримав «бомбони» за зняття Федорука у 2011! Кому 10, кому 20, кому 50, а кому просто у писок.

І на останок. На Калічанці базікають, що Арсеній Яценюк таємно розлучився із дружиною Терезією й просить руки Н. Якимчук, а та поки ще не знає яку саме руку йому запропонувати – ліву чи праву. Той біситься із безсилля – то тарифи підніме, то кредити МВФ не туди направе. Ну, просто біда із цією любов’ю!

А все решта у нас, Петре Дмитровичу, у маленькому Парижі гаразд! Вже навіть відомо, хто буде наступним мером. Точно не ви. Бо хто ж тоді буде боротися із наступним режимом?

2 коментарі

Сергій Воронцов
Цікаво просто. І хто ж це у нас такий памятає Долорес Ібаруррі? Та й ще на зборах Комінтерну)))
Ірина Карімова
Гумор присутній — це вже добре, є певне знання матеріалу, десь так на радянську трієчку, багато зайвої жовчі і чітке завдання від штабу Наталії Якимчук. Ви така ж Наталія, як я Долорес Ібарурі. Люблю спостерігати, як люди намагаються, як кажуть, «впихнути невпихуєме». Тож трудіться, «пихайте» Якимчук — це матиме гарний результат для її зовнішності, а що ще такій жінці треба? Сперечатися з Вами по суті — забагато честі. Граю лише в ті ігри, де на кону справедливість. Забіги за гроші та електорат мене не цікавлять, це, мабуть, теперішнє Ваше захоплення. А полум'яну La Pasionaria Ви даремно згадали. Це говорить лише про поверховість Ваших знань або ж відсутність навіть натяків на порядність. Виходьте інколи з Вашого калічанського обійстя, спілкуйтеся з людьми, може тоді будете адекватніше реальність сприймати і знайдете більш ефективне застосування для Ваших зусиль. У нас тут в Чернівцях вже одні кандидати хрестиком вишивали, тож чекаємо цікавих майстер-класів і від Наталії Якимчук. От вона нещодавно в Румунію їздила в складі делегації посадовців. Що там робила пані професор, кого представляла, зрозуміти важко. Заступник голови ОДА Куліш там був, пана прокурора не було. Може з приводу цього щось розумне кажуть на калічанському обійсті?:)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте